Folktandvården Robertsfors

Folktandvården i Robertsfors – Tandvård av hög kvalitet för invånarna

Folktandvården i Robertsfors är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till patienter i Robertsforsområdet. Kliniken är bemannad av erfarna och välutbildade tandläkare som är dedikerade till att ge patienterna bästa möjliga vård. Patienterna kan förvänta sig att få ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive rutinrengöringar, fyllningar, extraktioner och mer.

Kliniken är stolt över att ge patienterna den högsta möjliga vårdnivån. All personal är engagerad i att hålla sig uppdaterad med de senaste framstegen inom tandteknik och tekniker för att säkerställa att patienterna får bästa möjliga vård. Dessutom är kliniken utrustad med toppmodern utrustning för att säkerställa att patienterna får de mest exakta och effektiva behandlingarna som möjligt.

  • Folktandvården Robertsfor är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till patienter i Robertsforsområdet.
  • Kliniken är bemannad av erfarna och välutbildade tandläkare som är dedikerade till att ge patienterna bästa möjliga vård.
  • Patienterna kan förvänta sig att få ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive rutinrengöringar, fyllningar, extraktioner och mer.

Om Folktandvården Robertsfors

Folktandvården Robertsfors är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till både vuxna och barn. Kliniken är belägen på Fabriksvägen 1 och har ett team av erfarna tandläkare och tandvårdspersonal som arbetar för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården.

Verksamhet och Tjänster

Folktandvården Robertsfors erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive undersökningar, akuta tand- och käkskador, behandling och frisktandvård. Kliniken fokuserar på att främja god tandhälsa och arbetar aktivt med att utbilda patienterna om vikten av att ta hand om sina tänder.

Öppettider och Tillgänglighet

Folktandvården Robertsfors har generösa öppettider för att passa patienternas behov. Kliniken är öppen från måndag till fredag och har även öppet på lördagar och söndagar för akuta besök. För att göra det enklare för patienterna att söka tandvård erbjuder kliniken också e-tjänster.

Kontaktinformation

För att boka tid eller få mer information om Folktandvården Robertsfors kan patienterna ringa på telefonnummer 090-785 93 81 eller besöka kliniken på Fabriksvägen 1. Kliniken har också en hemsida där patienterna kan läsa mer om verksamheten och dess tjänster.

Personal och Kompetens

Folktandvården Robertsfors har en kompetent och erfaren tandvårdspersonal som består av välutbildade tandläkare och vårdgivare. Kliniken arbetar aktivt med att hålla personalens kompetens uppdaterad genom regelbunden utbildning och fortbildning. Detta säkerställer att patienterna alltid får den bästa möjliga tandvården.

Patientinformation

Folktandvården Robertsfors erbjuder tandvård för både barn och vuxna. De har ett brett utbud av tjänster som inkluderar undersökningar, rådgivning och akut tandvård. Här är några av de viktigaste aspekterna att ha i åtanke som patient.

Bokning och E-tjänster

Folktandvården Robertsfors har flera alternativ för att boka en tid. Det går att ringa eller besöka kliniken personligen. Dessutom finns en E-tjänst tillgänglig, där man kan boka en tid online. För att använda E-tjänsten behöver man ha en giltig e-legitimation.

Råd och Stöd för Patienter

Folktandvården Robertsfors erbjuder råd och stöd till patienter som lider av tandvårdsrädsla eller andra oroande symptom. De har också information om tandhälsa och hur man kan förbättra den.

Tandvård för Barn och Vuxna

Folktandvården Robertsfors har särskilda tjänster för barn och vuxna. För barn finns det en särskild barnmottagning med personal som är utbildade för att arbeta med barn. För vuxna finns det en mängd olika behandlingar tillgängliga, inklusive tandblekning och tandimplantat.

Akut Tandvård

Folktandvården Robertsfors erbjuder akut tandvård för patienter som lider av akuta tand- och käkskador. Om man behöver akut tandvård utanför ordinarie öppettider, kan man ringa 1177 för att få hjälp.

Sammanfattningsvis är Folktandvården Robertsfors en professionell tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tjänster för både barn och vuxna. De har flera alternativ för att boka en tid, inklusive en E-tjänst för online-bokning. Dessutom erbjuder de råd och stöd för patienter som lider av tandvårdsrädsla eller andra oroande symptom.

Kvalitet och Omdömen

Folktandvården Robertsfors är en tandvårdsklinik som strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter. Kvalitet och omdömen är två viktiga faktorer som kliniken fokuserar på för att säkerställa att patienterna är nöjda med den vård de får.

Hygien och Säkerhet

Folktandvården Robertsfors är mån om att upprätthålla höga standarder när det gäller hygien och säkerhet. Kliniken följer strikta protokoll för att säkerställa att alla instrument och utrustning är rena och sterila före varje behandling. Personalen använder personlig skyddsutrustning, såsom handskar och munskydd, för att minimera risken för korskontaminering.

Patientomdömen och Feedback

Folktandvården Robertsfors är stolt över de positiva omdömen som de har fått från sina patienter. Kliniken har en hög andel nöjda patienter, vilket visar på deras engagemang för att erbjuda högkvalitativ tandvård. Personalen är lyhörd för patienternas feedback och arbetar aktivt med att förbättra sin service och vård.

Patienterna kan lämna omdömen på klinikens hemsida, där de kan uttrycka sina åsikter om den vård de har fått. Kliniken tar dessa omdömen på allvar och använder dem som en möjlighet att förbättra sin service och vård ytterligare.

Sammanfattningsvis strävar Folktandvården Robertsfors efter att erbjuda högkvalitativ tandvård med fokus på hygien och säkerhet. Kliniken har en hög andel nöjda patienter och tar patienternas feedback på allvar för att förbättra sin service och vård.

Lokal Information

Denna artikel är även relevant för ämnet Folktandvården Lycksele.

Adress och Vägbeskrivning

Folktandvården Robertsfors ligger på Fabriksvägen 1 i Robertsfors, Västerbottens län. Det är lätt att hitta till kliniken från Teg eller Vindelns, och det tar ungefär 30 minuter att köra från Umeå. Kliniken är belägen i en modern byggnad med gott om parkeringsplatser.

Samverkan med Lokala Hälsocentraler

Folktandvården Robertsfors samarbetar nära med lokala hälsocentraler för att ge patienterna den bästa möjliga vården. Genom att arbeta tillsammans kan man säkerställa att patienterna får en helhetslösning på sina tandproblem. Kliniken har ett nära samarbete med hälsocentralerna i Robertsfor och Vindelns, vilket gör det lätt för patienterna att få den vård de behöver.

På kliniken arbetar erfarna tandläkare och tandhygienister som är välutbildade och har gedigen erfarenhet av att behandla patienter i alla åldrar. Folktandvården Robertsfors är en modern tandvårdsklinik som erbjuder allt från enklare undersökningar och tandrengöringar till mer avancerade ingrepp som rotbehandlingar och tandimplantat. Kliniken har också ett stort utbud av tandvårdstjänster för barn och ungdomar, inklusive tandställningar och tandreglering.

Företagsinformation

Kliniken och dess Historik

Folktandvården Robertsfors är en tandvårdsklinik som har funnits sedan 1970-talet. Kliniken är belägen i Robertsfor och har under åren utvecklats till en modern och välutrustad klinik som erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster. Kliniken har en erfaren personal som består av legitimerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

Här finns en liknande artikel på samma tema: Folktandvården Ersboda.

Ledning och Organisationsstruktur

Folktandvården Robertsfors är ett företag som drivs av Region Västerbotten. Verksamhetschefen för kliniken är ansvarig för den dagliga driften av kliniken och dess personal. Kliniken har också en styrelse som är ansvarig för att fastställa riktlinjer och mål för klinikens verksamhet. För att säkerställa hög kvalitet på tandvården, följer kliniken strikta riktlinjer och protokoll för behandlingar och hygien.

Kontakt med kliniken kan göras genom att besöka deras hemsida eller genom att ringa deras telefonnummer som finns tillgängligt på hemsidan. Kliniken är öppen under normala arbetsdagar och erbjuder även akuttandvård för patienter som behöver omedelbar hjälp. Folktandvården Robertsfors är en pålitlig och erfaren tandvårdsklinik som är dedikerad till att ge sina patienter en högkvalitativ och professionell tandvårdstjänst.

Tjänster och Behandlingar

Allmän Tandvård

Folktandvården Robertsfors erbjuder allmän tandvård för både vuxna och barn. Tandvårdspersonalen är välutbildade och har den kompetens som krävs för att utföra undersökningar och behandlingar på högsta nivå. För att förebygga tandproblem är det viktigt att regelbundet gå på undersökningar. Folktandvården Robertsfors erbjuder en grundlig undersökning av tänderna, tandköttet och munhålan för att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede.

Folktandvården Robertsfors har ett stort utbud av behandlingar, från enkla fyllningar till mer avancerade ingrepp som rotbehandlingar och tandimplantat. Tandvårdspersonalen är välutbildade och har erfarenhet av att utföra olika typer av behandlingar. Vid behov kan man även få remiss till specialisttandvård.

Specialiserad Tandvård

Folktandvården Robertsfors erbjuder även specialiserad tandvård för de som behöver det. Det kan handla om allt från tandreglering till behandling av tandlossning. Tandvårdspersonalen har den kompetens som krävs för att utföra dessa behandlingar på ett säkert och effektivt sätt.

Folktandvården Robertsfors har även en särskild mottagning för barn och ungdomar. Här får man hjälp med allt från undersökningar till förebyggande tandvård. Tandvårdspersonalen är välutbildade och har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Robertsfors en högkvalitativ tandvård för både vuxna och barn. Tandvårdspersonalen är välutbildade och har den kompetens som krävs för att utföra undersökningar och behandlingar på högsta nivå. Folktandvården Robertsfors har ett stort utbud av behandlingar och erbjuder även specialiserad tandvård för de som behöver det.

Vanliga Frågor

Är Folktandvården billigare än privat tandläkare?

Folktandvården Robertsfors erbjuder konkurrenskraftiga priser på tandvårdstjänster som är jämförbara med vad som erbjuds av privata tandläkare. Det är dock viktigt att notera att priset kan variera beroende på vilken typ av tandvård som krävs.

Vad kostar en ny tand hos Folktandvården?

Priset för en ny tand hos Folktandvården beror på flera faktorer, såsom vilken typ av tand som behöver ersättas och vilken typ av material som används. För att få en mer exakt uppskattning av kostnaden rekommenderas det att boka en konsultation med en tandläkare.

Hur bokar jag en tid hos Folktandvården Robertsfors?

Det är enkelt att boka en tid hos Folktandvården Robertsfors. Du kan ringa till vår reception på telefonnummer 0914-123 45 eller besöka vår hemsida för att boka en tid online.

Vilka tandvårdsbidrag kan jag använda hos Folktandvården?

Du kan använda flera olika tandvårdsbidrag hos Folktandvården, såsom det statliga tandvårdsstödet och det högkostnadsskydd som erbjuds av Försäkringskassan. För att ta reda på vilka tandvårdsbidrag som är tillgängliga för dig rekommenderas det att du kontaktar din försäkringsgivare eller besöker Försäkringskassans hemsida.

Hur fungerar avbetalning hos Folktandvården?

Folktandvården erbjuder möjligheten att betala för tandvårdstjänster i avbetalningar. För att ta reda på mer om hur detta fungerar rekommenderas det att du kontaktar vår reception eller besöker vår hemsida.

Vad ingår i det statliga tandvårdsstödet hos Folktandvården?

Det statliga tandvårdsstödet täcker en del av kostnaden för tandvårdstjänster för personer som uppfyller vissa kriterier. Folktandvården kan hjälpa dig att ta reda på om du är berättigad till detta stöd och hur mycket du kan få.