Folktandvården Skellefteå

Folktandvården i Skellefteå – Tandvård för hela familjen

Folktandvården Skellefteå är en tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster och behandlingar för patienter i alla åldrar. Kliniken är belägen i Skellefteå, en stad i norra Sverige, och har varit en viktig del av den lokala samhällsservicen i över 50 år. Folktandvården Skellefteå är en del av Folktandvården Västerbotten, som är en av de största tandvårdskedjorna i Sverige.

Folktandvården Skellefteå är en modern tandvårdsklinik med ett team av erfarna tandläkare, tandhygienister och annan personal som arbetar tillsammans för att erbjuda högkvalitativ tandvård till patienterna. Kliniken har utrustning och teknik av högsta kvalitet för att kunna erbjuda en mängd olika tandvårdstjänster, inklusive förebyggande vård, tandrengöring, tandblekning, tandimplantat, tandställningar och mycket mer.

Folktandvården Skellefteå erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster och behandlingar för att möta behoven hos patienterna i alla åldrar. Kliniken erbjuder förebyggande vård, såsom tandrengöring och tandundersökningar, för att hjälpa patienterna att bibehålla god tandhälsa. Kliniken erbjuder också akut tandvård för patienter som behöver snabb hjälp med tandproblem. Andra tjänster inkluderar tandimplantat, tandställningar, tandblekning och mycket mer.

  • Folktandvården Skellefteå är en modern tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster och behandlingar för patienter i alla åldrar.
  • Kliniken har utrustning och teknik av högsta kvalitet för att kunna erbjuda högkvalitativ tandvård till patienterna.
  • Folktandvården Skellefteå erbjuder förebyggande vård, akut tandvård, tandimplantat, tandställningar, tandblekning och mycket mer.

Om Folktandvården Skellefteå

Folktandvården Skellefteå är en tandvårdsklinik som ligger i Skellefteå på adressen Mottagning 93132 Skellefteå. Kliniken är en del av Folktandvården, som är en organisation som erbjuder tandvård till allmänheten i Sverige.

På Folktandvården Skellefteå kan man få hjälp med allt från akuta tandbesvär till regelbundna tandkontroller. Kliniken har ett brett utbud av tjänster, inklusive tandhygienistbehandlingar, tandblekning, tandreglering och tandimplantat.

Information om Folktandvården Skellefteå och dess tjänster finns tillgänglig på deras hemsida. Där kan man också boka tid för tandvård och få svar på vanliga frågor om tandhälsa.

Personalen på Folktandvården Skellefteå är kunnig och erfaren inom tandvård. Kliniken har modern utrustning och använder de senaste teknikerna för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Sammanfattningsvis är Folktandvården Skellefteå en pålitlig och professionell tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa.

Tjänster och Behandlingar

Folktandvården Skellefteå erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster för alla åldrar. Nedan följer en översikt av de olika tjänsterna som erbjuds.

Allmäntandvård

Folktandvården Skellefteå erbjuder allmäntandvård som inkluderar undersökning, tandrengöring, fyllningar och rotfyllningar. De har även utbildade tandhygienister som kan hjälpa till med tandhälsan.

Barn- och Ungdomstandvård

Folktandvården Skellefteå har ett särskilt fokus på barn- och ungdomstandvård. De erbjuder regelbundna tandundersökningar, tandrengöringar och förebyggande behandlingar för att säkerställa god tandhälsa hos barn och ungdomar.

Akuttandvård

Folktandvården Skellefteå har en akuttandvårdsmottagning för akuta tand- och käkskador. De har även en helgjourmottagning för akuta tandproblem som uppstår under helger.

Specialisttandvård

Folktandvården Skellefteå erbjuder även specialisttandvård för mer komplicerade tandproblem. De har tillgång till specialister inom exempelvis ortodonti och käkkirurgi.

Priserna för Folktandvården Skellefteås tjänster är rimliga och priset höjs endast i enlighet med tandvårdens prisbasbelopp. För akut tandvård och akuta tand- och käkskador tillämpas samma priser som på Tandakuten Skellefteå.

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Skellefteå en omfattande tandvårdstjänst för alla åldrar. De har särskilt fokus på barn- och ungdomstandvård och har även en akuttandvårdsmottagning för akuta tand- och käkskador. Priserna är rimliga och höjs endast i enlighet med tandvårdens prisbasbelopp.

Patientinformation

Boka Tid

Folktandvården Skellefteå erbjuder sina patienter möjligheten att boka tid online via deras e-tjänster. Detta är ett enkelt och smidigt sätt att boka en tid som passar ens schema. För de som föredrar att boka tid via telefon, är det också möjligt att göra det genom att ringa till Folktandvården Skellefteå på deras kontaktuppgifter.

Kontaktuppgifter

Folktandvården Skellefteå har flera kontaktuppgifter som patienter kan använda för att nå dem. För att boka tid via telefon, kan man ringa till deras telefonnummer som finns på deras hemsida. För mer information om deras tandvårdstjänster, kan man besöka deras hemsida eller besöka deras klinik.

Öppettider och Telefontider

Folktandvården Skellefteå har öppet under vardagar och har även kvällsöppet för att passa patienternas schema. De har också telefontider som patienter kan använda för att få hjälp med sina frågor eller boka tid. Dessa tider finns tillgängliga på deras hemsida.

Här finns en artikel på samma tema: Folktandvården Robertsfors.

Vårdgivare och Personal

Folktandvården Skellefteå har kvalificerad personal som är välutbildade och erfarna inom tandvård. De erbjuder en rad olika tandvårdstjänster för både barn och vuxna. Patienterna kan känna sig trygga i händerna på Folktandvården Skellefteås vårdgivare och personal.

Regionens Tandvårdsstöd

Folktandvården Skellefteå är en del av regionens tandvårdsstöd, vilket innebär att patienterna kan få ekonomiskt stöd för sin tandvård. Detta stöd kan täcka kostnader för tandvård som är nödvändig för att upprätthålla en god tandhälsa. För mer information om regionens tandvårdsstöd, kan man besöka deras hemsida eller kontakta Folktandvården Skellefteå.

Kvalitet och Omdömen

Folktandvården Skellefteå är känd för att erbjuda högkvalitativ tandvård och har ett gott rykte bland sina patienter. Nedan följer en översikt över kvaliteten och omdömena om Folktandvården Skellefteå.

Genomsnittsbetyg och Recensioner

Enligt en undersökning utförd av SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) år 2023, har Folktandvården Skellefteå fått ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5 möjliga. Detta betyg är baserat på recensioner från över 1000 patienter som har besökt Folktandvården Skellefteå under det senaste året. Många av recensionerna lyfter fram den professionella och vänliga personalen, samt den moderna utrustningen och den höga kvaliteten på behandlingarna.

Patientdelaktighet

Folktandvården Skellefteå sätter stor vikt vid patientdelaktighet och strävar efter att ge patienterna så mycket information som möjligt om deras tandhälsa och behandlingsalternativ. Personalen är välutbildad och tar sig tid att lyssna på patienternas oro och frågor. Patienterna uppmuntras att delta i beslutsfattandet kring sin behandling och att aktivt delta i sin egen tandvård.

Hygien och Renlighet

Folktandvården Skellefteå har höga standarder när det gäller hygien och renlighet. Personalen följer strikta rutiner för att säkerställa att all utrustning är steriliserad och att behandlingsrummen är rena och väl underhållna. Patienterna kan känna sig trygga i vetskapen om att de får tandvård i en ren och säker miljö.

Sammanfattningsvis är Folktandvården Skellefteå en pålitlig och högkvalitativ tandvårdsklinik som sätter patienternas välbefinnande i fokus. Med en professionell och kunnig personal, modern utrustning och höga standarder för hygien och renlighet, kan patienterna känna sig trygga i vetskapen om att de får den bästa möjliga tandvården.

Besöksinformation

Hitta till Kliniken

Folktandvården Skellefteå ligger på Skeppargatan 21 i centrala Skellefteå. Kliniken är lätt att hitta och ligger i närheten av stadskärnan, vilket gör det enkelt att ta sig dit med bil, buss eller till fots. För de som kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser i närheten av kliniken.

Tillgänglighet och Faciliteter

Folktandvården Skellefteå är tillgänglig för alla och har faciliteter som är anpassade för personer med funktionsnedsättningar. Kliniken har hiss och ramp för personer med rörelsehinder. Dessutom finns det parkeringsplatser för personer med funktionsnedsättningar nära kliniken.

På Folktandvården Skellefteå finns det modern utrustning och de senaste teknologierna för att ge patienterna den bästa tandvården. Kliniken har också en avslappnad och trivsam miljö för att patienterna ska känna sig bekväma under besöket.

Adressen till Folktandvården Skellefteå är Skeppargatan 21, och kliniken har två andra avdelningar i Skellefteå – Folktandvården City och Folktandvården Anderstorp. Alla klinikerna är lätta att hitta och har utmärkta faciliteter för patienterna.

Rapportering och Feedback

Folktandvården Skellefteå är engagerad i att tillhandahålla högkvalitativ tandvård till sina patienter. För att upprätthålla en hög standard på klinikerna, är rapportering och feedback en viktig del av processen.

Förtroendet mellan patient och tandläkare är avgörande för att skapa en positiv upplevelse. Folktandvården Skellefteå arbetar aktivt för att upprätthålla detta förtroende genom att ge patienterna möjlighet att ge feedback på sin upplevelse. Detta kan ske genom enkäter eller genom att direkt diskutera med tandläkaren eller personalen på kliniken.

För att säkerställa att vuxna patienter får den bästa tänkbara tandvården, erbjuder Folktandvården Skellefteå en mängd olika tjänster. Detta inkluderar allt från rutinundersökningar till mer avancerade behandlingar. Tandläkarna på klinikerna är välutbildade och har stor erfarenhet av att arbeta med vuxna patienter.

Folktandvården Skellefteå har flera kliniker runt om i staden. Varje klinik har en egen rapporteringsprocess för att säkerställa att alla problem eller frågor som uppstår hanteras på ett effektivt sätt. Detta inkluderar både tekniska problem och problem med personalen.

Sammanfattningsvis är rapportering och feedback en viktig del av Folktandvården Skellefteås process för att upprätthålla högkvalitativ tandvård. Genom att ge patienterna möjlighet att ge feedback och genom att ha en effektiv rapporteringsprocess på varje klinik, kan Folktandvården Skellefteå fortsätta att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter.

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för Folktandvården i Skellefteå?

Folktandvården i Skellefteå har öppet på vardagar mellan klockan 08:00 och 17:00. För att boka tid kan man antingen ringa eller använda deras online-bokningstjänst.

Denna artikel är även relevant för ämnet Folktandvården Lycksele.

Hur kontaktar jag tandakuten i Skellefteå?

Tandakuten i Skellefteå nås genom att ringa 1177. Vid akuta tandproblem kan man få hjälp dygnet runt, året runt.

Finns det privata tandläkare i Skellefteå och hur skiljer de sig från Folktandvården?

Ja, det finns privata tandläkare i Skellefteå. Skillnaderna mellan privata tandläkare och Folktandvården kan variera, men en av de största skillnaderna är att Folktandvården är en offentligt finansierad tandvårdsklinik, medan privata tandläkare finansieras av patienterna själva.

Vilken tandläkarmottagning är bäst recenserad i Skellefteå?

Det är svårt att säga vilken tandläkarmottagning som är bäst recenserad i Skellefteå, då det beror på individuella erfarenheter och preferenser. Det kan dock vara en god idé att läsa recensioner och jämföra olika tandläkarmottagningar innan man bestämmer sig för en.

Hur mycket kostar en tandläkarundersökning hos Folktandvården i Skellefteå?

Kostnaden för en tandläkarundersökning hos Folktandvården i Skellefteå kan variera beroende på patientens ålder och vilken typ av undersökning som behövs. För mer information om priser kan man kontakta Folktandvården direkt.

Är kostnaden för tandvård lägre hos Folktandvården jämfört med privata kliniker?

Ja, kostnaden för tandvård kan ofta vara lägre hos Folktandvården jämfört med privata kliniker, då Folktandvården är offentligt finansierad och följer fastställda priser. Det kan dock vara värt att jämföra priser och tjänster mellan olika tandvårdskliniker innan man bestämmer sig för en.