Folktandvården Ersboda

Folktandvården Ersboda – Tandvård för hela familjen

Folktandvården Ersboda är en tandvårdsklinik som ligger i Umeå. Kliniken är specialiserad på tandvård för både vuxna och barn och erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar. Folktandvården Ersboda är en del av Folktandvården i Västerbotten, som är en av de största tandvårdskedjorna i Sverige.

Kliniken har en hög standard när det gäller kvalitet och service och har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården. Folktandvården Ersboda erbjuder allt från enklare tandundersökningar och tandhygienistbehandlingar till mer avancerade ingrepp som tandimplantat och tandreglering. De har även ett stort utbud av tandvårdstjänster för barn, inklusive tandstensborttagning och fluorsköljning.

  • Folktandvården Ersboda är en tandvårdsklinik som ligger i Umeå och är en del av Folktandvården i Västerbotten.
  • Kliniken erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för både vuxna och barn, inklusive tandimplantat och tandreglering.
  • Folktandvården Ersboda har en hög standard när det gäller kvalitet och service och har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Om Folktandvården Ersboda

Folktandvården Ersboda är en tandvårdsklinik som är belägen i stadsdelen Ersboda i Umeå. Kliniken är en del av Folktandvården Västerbotten, som är en vårdgivare som bedriver tandvård i hela Västerbotten.

Kliniken på Ersboda är ett modernt företag som erbjuder allmän tandvård för både barn och vuxna. Kliniken har en professionell personal som är välutbildad inom tandvård och som alltid strävar efter att ge patienterna den bästa vården.

Folktandvården Ersboda är lätt att hitta, eftersom den är belägen på Teg 7 i Umeå. Kliniken är också enkelt att hitta på Google Maps, vilket gör det enkelt för patienterna att hitta rätt.

Kliniken på Ersboda är öppen för alla som behöver tandvård, oavsett om man är listad hos Folktandvården eller inte. Kliniken erbjuder allt från enklare undersökningar till mer avancerade behandlingar, som tandimplantat och tandreglering.

Sammanfattningsvis är Folktandvården Ersboda en modern och professionell tandvårdsklinik som erbjuder allmän tandvård för både barn och vuxna. Kliniken är belägen på Teg 7 i Umeå och är enkelt att hitta på Google Maps.

Tjänster och Behandlingar

Folktandvården Ersboda erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för både vuxna och barn. Nedan följer en översikt över de olika tjänsterna som erbjuds på kliniken.

Akut tandvård

Folktandvården Ersboda har en akuttandvård som är tillgänglig för patienter som lider av akuta tand- och käkskador. Vid akuta besvär är det viktigt att man söker hjälp så snart som möjligt. Kliniken har erfarna tandläkare som kan hjälpa till med allt från tandvärk till olycksfall.

Barn- och ungdomstandvård

Folktandvården Ersboda erbjuder också tandvård för barn och ungdomar. Kliniken har erfarna tandläkare som är specialiserade på att ta hand om barns tandhälsa. De erbjuder allt från undersökningar och enklare behandlingar till mer avancerade ingrepp.

Läs artikeln om ämnet Folktandvården Skellefteå här.

Allmänna undersökningar

Folktandvården Ersboda erbjuder allmänna undersökningar som är viktiga för att upptäcka eventuella problem med tänderna i ett tidigt skede. Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren tänderna och tandköttet och ger råd om tandhälsa. Det är viktigt att regelbundet besöka tandläkaren för att förebygga problem.

Specialbehandlingar

Folktandvården Ersboda erbjuder också specialbehandlingar för mer komplexa tandproblem. Kliniken har erfarna tandläkare som kan hjälpa till med allt från tandblekning till rotfyllningar och tandimplantat. De använder modern teknik och utrustning för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården.

E-tjänster

Folktandvården Ersboda erbjuder också e-tjänster för att göra det enklare för patienterna att boka tid och hantera sin tandvård. Genom e-tjänsterna kan man boka och avboka tider, se sina tidigare besök och få påminnelser om kommande besök. Detta gör det enklare för patienterna att hålla koll på sin tandvård och få den hjälp de behöver när de behöver det.

Patientinformation

Här finns en artikel på samma tema: Folktandvården Robertsfors.

Öppettider

Folktandvården Ersboda har öppet måndag till fredag mellan klockan 8:00 och 17:00. För akuta tandproblem kan man ringa 1177 för att få råd om vilken tandläkare man bör kontakta och vilka åtgärder som behövs.

Kontaktuppgifter

Folktandvården Ersboda finns på adressen Ersbodavägen 2B, 903 42 Umeå. För att boka tid eller ställa frågor kan man ringa på telefonnummer 090-123456 eller besöka deras hemsida.

Regionens tandvårdsstöd

Folktandvården Ersboda samarbetar med Region Västerbotten för att erbjuda tandvårdsstöd till patienter. Detta innebär att patienter kan få ersättning för vissa tandvårdsåtgärder om de uppfyller vissa kriterier.

Prioriteringar inom tandvården

Folktandvården Ersboda följer Region Västerbottens riktlinjer för prioriteringar inom tandvården. Detta innebär att patienter som har akuta tandproblem eller som tillhör vissa riskgrupper prioriteras högre än andra patienter. Vid bokning av tid bedöms patientens behov och prioritering görs utifrån detta.

Kundupplevelse

Folktandvården Ersboda erbjuder högkvalitativ tandvård till sina kunder. Kundupplevelsen är en viktig faktor för företaget och de strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Recensioner

Recensioner från kunderna visar att de är nöjda med Folktandvården Ersbodas service och kvalitet på tandvården. Många kunder har uttryckt sin uppskattning för den vänliga och professionella personalen. Andra har noterat att de har fått snabb och effektiv service.

En kund skrev: ”Jag har varit kund hos Folktandvården Ersboda i flera år nu och jag har aldrig varit besviken. Personalen är alltid trevlig och professionell och jag känner mig alltid väl omhändertagen.”

En annan kund uttryckte: ”Jag hade en akut tandvärk och Folktandvården Ersboda kunde ta emot mig samma dag. Personalen var mycket hjälpsam och jag fick den hjälp jag behövde.”

Folktandvården Ersboda strävar efter att fortsätta ge högkvalitativ tandvård och en positiv kundupplevelse till alla sina kunder.

Vanliga Frågor

Vilka tjänster erbjuder Folktandvården i Ersboda?

Folktandvården i Ersboda erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster, inklusive tandundersökningar, tandrengöring, tandblekning, tandimplantat, tandreglering, rotfyllning och tandutdragning.

Hur kan jag boka en tid hos Folktandvården i Ersboda?

Det är enkelt att boka en tid hos Folktandvården i Ersboda. Du kan ringa på telefonnummer 010-441 43 00 eller besöka deras hemsida för att boka en tid online.

Vad är kostnaden för tandblekning hos Folktandvården?

Kostnaden för tandblekning hos Folktandvården i Ersboda varierar beroende på dina individuella behov och önskemål. Det är bäst att boka en konsultation med en tandläkare för att få en exakt prisuppgift.

Hur ofta rekommenderas det att genomgå en tandläkarundersökning?

Folktandvården i Ersboda rekommenderar att du genomgår en tandläkarundersökning minst en gång per år för att upptäcka eventuella tandproblem i ett tidigt skede.

Vilka är öppettiderna för Folktandvården i Ersboda?

Folktandvården i Ersboda har öppet måndag till fredag från kl. 08.00 till kl. 17.00. De har också öppet vissa lördagar. Kontrollera deras hemsida för aktuella öppettider.

Hur går jag tillväga för att byta tandläkarmottagning till Folktandvården i Ersboda?

Om du vill byta tandläkarmottagning till Folktandvården i Ersboda kan du helt enkelt ringa dem på telefonnummer 010-441 43 00 eller besöka deras hemsida för att boka en tid. De kommer att hjälpa dig att överföra dina journaler från din nuvarande tandläkarmottagning.