Coop i Umeå

Coops Roll i Umeå

Umeå, en stad som ligger vid Umeälvens mynning i Bottenviken, är hem till en livlig befolkning som uppskattar närhet till naturen, kultur och inte minst, tillgång till bekväma shoppingalternativ. Coop, som är en av de ledande livsmedelskedjorna i Sverige, har etablerat sig som en pålitlig och uppskattad aktör i Umeås handelsliv. Med flera butiker utspridda över staden erbjuder Coop invånarna ett brett sortiment av livsmedel och hushållsvaror, samtidigt som de bidrar till den lokala ekonomin och samhällsutvecklingen.

Butiker och Service

I Umeå finns det flera Coop-butiker, inklusive större stormarknader och mindre närbutiker. Coop Forum är ett populärt val för storhandling, med ett omfattande utbud av matvaror, kläder och elektronik. För de som föredrar en snabbare och mer bekväm shoppingupplevelse finns Coop Nära, som är strategiskt placerade i bostadsområden för att tillgodose vardagsbehoven.

Coop i Umeå är inte bara en plats för att köpa mat. De erbjuder också en rad tjänster som gör livet enklare för kunderna, såsom postservice, apotek och ATG-ombud. Dessutom har vissa butiker bagerier och delikatessdiskar som erbjuder färskt bröd och specialiteter.

Hållbarhetsinitiativ

Coop är känt för sitt engagemang i hållbarhetsfrågor, och butikerna i Umeå är inget undantag. De arbetar aktivt med att minska sitt ekologiska fotavtryck genom att erbjuda ekologiska och Krav-märkta produkter. Coop i Umeå tar även del i återvinningsprogram och initiativ för att minska matsvinn, vilket uppskattas av de miljömedvetna invånarna.

Medlemsägande

En unik aspekt av Coop är deras medlemsägda struktur. Kunder i Umeå som blir medlemmar i Coop får ta del av förmåner såsom rabatter, bonus på köp och möjligheten att påverka verksamheten. Medlemskapet stärker banden mellan konsumenterna och butiken och ger kunderna en känsla av delaktighet i den lokala verksamheten.

Samhällsengagemang

Coop i Umeå är också en aktiv deltagare i det lokala samhället. De sponsrar lokala evenemang och idrottslag och deltar i olika samhällsprojekt. Genom dessa insatser bidrar Coop till att stärka samhällskänslan och stödja positiva initiativ i Umeå.

Framtiden för Coop i Umeå

Med en stadigt växande befolkning fortsätter Coop att anpassa sig efter Umeåbornas behov. Planer på att expandera och modernisera befintliga butiker är en del av Coops framtidsvision. Detta innebär inte bara en förbättrad shoppingupplevelse utan också en fortsatt satsning på hållbarhet och samhällsansvar.

Coop i Umeå är mer än bara en kedja av livsmedelsbutiker; det är en integrerad del av stadsbilden som bidrar till invånarnas välbefinnande och stadens utveckling. Genom att kombinera bekvämlighet, hållbarhet och samhällsengagemang har Coop etablerat sig som en viktig aktör i Umeås dagliga liv.

Coop

Omdömen: 4 (456 omdömen)

Adress: Kungsgatan 54, 903 26 Umeå, Sverige

Telefon: 090-71 18 80

Hemsida: https://www.coop.se/235560

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor och är en förkortning av ”kooperativ”. Företaget ägs och drivs som en kooperation, vilket betyder att det ägs av dess medlemmar – konsumenterna själva – som också har möjlighet att påverka verksamheten. Coop har en lång historia i Sverige och är känd för sitt fokus på hållbarhet, kvalitet och ekologiska produkter.

Historien om Coop i Sverige går tillbaka till slutet av 1800-talet. Den första kooperativa föreningen grundades 1899, och sedan dess har kooperationen vuxit och förändrats genom åren. Idag består Coop Sverige AB av ett antal regionala konsumentföreningar som tillsammans driver butiker över hela landet.

Coop erbjuder en bred variation av livsmedelsprodukter inklusive färskvaror, skafferivaror, frysvaror samt hushålls- och hygienprodukter. De lägger stor vikt vid att erbjuda ett sortiment av ekologiska och miljömärkta varor och har ofta egna märken såsom Änglamark, som är deras ekologiska varumärke, och Xtra, som är deras lågprismärke.

Medlemskap i Coop ger kunderna möjlighet att få del av eventuell återbäring baserat på hur mycket de handlar för. Medlemmarna får också rösta fram styrelsen i sin lokala förening och därmed ha inflytande över hur verksamheten drivs.

Coop är också aktivt i olika hållbarhetsinitiativ och strävar efter att minska sitt klimatavtryck genom att bland annat arbeta för minskad energianvändning i butiker, hållbar sourcing av produkter och minska matsvinn.

Coop har genom åren utvecklat sin digitala närvaro och erbjuder idag e-handel med hemleverans eller upphämtning i butik, vilket blivit alltmer populärt, särskilt i ljuset av den digitala transformationen och förändrade kundbeteenden under Covid-19-pandemin.

Coop har även varit inblandade i olika samhällsprojekt och sponsring, exempelvis genom att stödja lokala idrottsföreningar och andra gemenskapsfrämjande aktiviteter.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Butiken uppfattas som liten och smidig med möjligheten till självbetjäning vid sidan av traditionella kassor, vilket uppskattas. Personalen beskrivs som tjänstvillig och varorna håller god kvalitet. Åsikterna om butiken varierar dock; vissa kunder upplever den som trång och rörig med höga priser och ett dåligt utbud. Kritik riktas även mot en virrig hyllplacering och ett kassasystem som inte tillåter kontaktlös betalning. Andra anser butiken vara relativt bra men dyrare än andra liknande butiker, och framhåller behovet av en ombyggnad av kassaområdet för att undvika långa köer. Butiken har vidtagit åtgärder för Coronasäkerhet, vilket uppskattas, även om den inte anses vara den billigaste eller ha det bästa utbudet. Sammantaget är kundomdömena blandade, med både positiva och negativa aspekter.

Coop

Omdömen: 4 (362 omdömen)

Adress: Byttgränd 5, 906 27 Umeå, Sverige

Telefon: 090-18 46 80

Hemsida: https://www.coop.se/236005

Coop är en förkortning för kooperativ och hänvisar ofta till olika typer av kooperativa företag eller organisationer. I många länder finns det kooperativ som verkar inom detaljhandeln, där medlemmarna äger och kontrollerar affären. I Sverige är Coop en välkänd kedja av livsmedelsbutiker som ägs av konsumentkooperativ.

Coop i Sverige är en del av Kooperativa Förbundet (KF), som är en samorganisation för de kooperativa företagen i landet. Coop har en lång historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet och har idag hundratals butiker över hela Sverige. Butikerna varierar i storlek från små närbutiker till stora stormarknader.

Coop Sverige är känd för att vara engagerad i hållbarhetsfrågor och fokuserar på miljövänliga produkter, rättvis handel och ekologiska alternativ. De har ofta ett brett sortiment av ekologiska varor och har varit en drivande kraft i att göra ekologiskt och hållbart producerade livsmedel mer tillgängliga för allmänheten.

Som ett kooperativ är Coop unikt i det att det drivs med en demokratisk modell där medlemmarna (konsumenterna) har möjlighet att påverka verksamheten. Medlemmar i Coop får också ofta del av företagets vinst genom återbäring baserat på hur mycket de handlar för.

Coop har också ett lojalitetsprogram där kunder kan samla poäng och få rabatter på framtida inköp. De erbjuder även andra tjänster som banktjänster genom Coop MedMera Bank, vilket är en del av deras finansiella tjänster för medlemmar.

Det bör noteras att Coop finns i många länder och varje lands Coop-system kan skilja sig åt i hur det är organiserat och opererar. Coop är ett exempel på en framgångsrik applikation av kooperativa principer inom detaljhandeln.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Kunden upplevde att butiken var stökigt planerad och hade problem med personligt utrymme då en annan person upprepade gånger stod för nära. Trots att kunden bad om avstånd ignorerades denna önskan, och även andra i butiken verkade inte bry sig om att hålla avstånd. Butiken hade dock ett bra utbud och kundservicen var god utan att vara exceptionell. Kunden var missnöjd med bristen på laddningsstationer för elbilar, vilket ansågs vara en nackdel jämfört med andra butiker i Umeå. Vidare upplevde kunden frustration över att personalen ibland hade svårigheter med att hantera DHLs QR-koder, vilket försvårade för tredje part att hämta ut paket.

Stora Coop Ersboda

Omdömen: 4 (462 omdömen)

Adress: Formvägen 4, 906 21 Umeå, Sverige

Telefon: 090-10 42 00

Hemsida: https://www.coop.se/231400

Stora Coop Ersboda är en stormarknad belägen i stadsdelen Ersboda i Umeå, Sverige. Coop är en av Sveriges största dagligvarukedjor och är känd för att vara en konsumentförening, vilket innebär att den ägs av sina medlemmar. Stora Coop-butiker är större versioner av Coop och erbjuder ett brett sortiment av livsmedel samt ofta även non-food-produkter som kläder, hemelektronik och saker för hem och fritid.

Stora Coop Ersboda är anpassad för att fungera som en one-stop-shop där kunderna kan hitta allt de behöver under ett och samma tak. Butiken fokuserar på att erbjuda ett stort urval av ekologiska och hållbart producerade varor, i linje med Coops övergripande inriktning på ansvarsfull konsumtion och miljöhänsyn.

Som med andra Coop-butiker, erbjuder Stora Coop Ersboda förmåner för sina medlemmar, såsom rabatter och bonus på köp. Butiken kan också ha en delikatessdisk, bageri, färskvarudisk och en omfattande frukt- och grönsaksavdelning.

För mer specifik information om öppettider, exakta tjänster, sortiment och aktuella erbjudanden på Stora Coop Ersboda, är det bäst att besöka deras officiella webbplats eller kontakta butiken direkt. Eftersom detaljhandeln kan förändras över tid, kan det finnas nya tjänster, ombyggnationer eller uppdateringar som har implementerats sedan den senaste informationen blev tillgänglig.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Kunderna har blandade åsikter om affären. Några har upplevt problem med självscanningen och anser att det är krångligt, särskilt när det gäller att koppla Coop-kontot till betalkortet och använda kontot via mobilen. Köttutbudet anses vara begränsat jämfört med andra butiker som City Gross. Stormarknaden har gott om parkeringsplatser, men kritik riktas mot bristen på laddplatser för elbilar, där det finns en uppmaning om att bygga fler destinationsladdstolpar. Frukt, grönt och köttutbudet har fått kritik för att vara dåligt. Å andra sidan beskrivs butiken som stor och välorganiserad med ett brett sortiment och uppskattas för att ha utvecklats till en slags galleria med flera andra butiker som Dressmann, Systembolaget och KappAhl.

Coop

Omdömen: 4 (437 omdömen)

Adress: Östra Kyrkogatan 70, 903 43 Umeå, Sverige

Telefon: 090-10 00 50

Hemsida: https://www.coop.se/236008

Coop är en förkortning för kooperativ och refererar ofta till olika typer av kooperativa företag eller organisationer. I många länder finns det kooperativa livsmedelsbutiker eller stormarknader som drivs som konsumentkooperativ. I Sverige är Coop ett välkänt varumärke för en kedja av livsmedelsbutiker som ägs av dess medlemmar.

Coop i Sverige är en del av Kooperativa Förbundet (KF), som är en centralorganisation för de svenska konsumentkooperativen. KF grundades 1899 och har sedan dess varit en viktig del av den svenska detaljhandeln. Coop Sverige AB är en av de största aktörerna på den svenska dagligvaruhandelsmarknaden.

Coop-butikerna varierar i storlek från mindre närlivsbutiker till stora stormarknader. De erbjuder ett brett sortiment av livsmedel och ofta även non-food-produkter som hushållsartiklar, skönhetsprodukter och ibland kläder eller elektronik.

Som ett kooperativ är Coop unikt eftersom det ägs och drivs av sina medlemmar. Medlemmarna i Coop har möjlighet att påverka verksamheten genom att rösta vid årsmöten och de kan även få del av eventuella vinster genom återbäring baserad på hur mycket de handlar för.

Coop är också känt för sitt fokus på hållbarhet och ekologiska produkter. De har ofta ett brett utbud av ekologiska och miljömärkta varor och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom olika initiativ, som till exempel att minska matsvinn och klimatkompensera för sina transporter.

Coop har också en lojalitetsprogram där medlemmar kan samla poäng på sina inköp och få rabatter och erbjudanden. Coop-appen och Coop MedMera-kortet är delar av detta lojalitetssystem.

Det är viktigt att notera att Coop-konceptet finns i många länder och att kooperativa principer kan variera beroende på lokala förhållanden och lagstiftning. Coop i Sverige är bara en av många kooperativa organisationer runt om i världen som delar liknande värderingar och affärsmodeller.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Kunderna beskriver butiken som liten men med ett tillräckligt brett sortiment, inklusive frukt, grönt, mejeri och bröd, samt ett bra urval av färdiga måltider som mackor, sallader och wraps. Personalen uppfattas som trevlig och det finns självskanningskassor för smidig betalning. Butiken anses vara lämplig för mindre inköp snarare än stora veckohandlingar, då priserna är högre jämfört med större butiker. Tillgängligheten till butiken påverkas negativt av en farlig utfart från parkeringen. En kund påpekar att kvaliteten på lökarna ofta är dålig och efterfrågar en bättre kontaktväg för att ge feedback. Även om det vegetariska utbudet har förbättrats, saknas vissa produkter och kunder skulle vilja se ett bredare sortiment. Trots vissa brister uppskattas butikens öppettider och den mysiga miljön.

Stora Coop Tomtebo

Omdömen: 4.2 (689 omdömen)

Adress: Mineralvägen 7, 907 50 Umeå, Sverige

Telefon: 090-695 20 20

Hemsida: https://www.coop.se/235660

Stora Coop Tomtebo är en stormarknad som ligger i stadsdelen Tomtebo i Umeå, Sverige. Den är en del av Coop-kedjan, som är en av de största dagligvaruaktörerna i Sverige. Coop-kedjan är känd för att vara kooperativt ägd, vilket innebär att den ägs och drivs av medlemmar som har inflytande över verksamheten.

Stora Coop-butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av livsmedel och ofta även andra varor som kläder, elektronik och hemprodukter. De är vanligtvis större än de traditionella Coop-butikerna och erbjuder ofta ytterligare tjänster som postombud, apotek och bageri.

Som en del av Coop-kedjan, fokuserar Stora Coop Tomtebo troligen på hållbarhet och ekologiska produkter, vilket är en viktig del av Coops varumärkesidentitet. De kan också ha ett lojalitetsprogram där medlemmar kan få rabatter och andra förmåner.

Observera att informationen om Stora Coop Tomtebo kan förändras över tid, så för de senaste uppdateringarna och detaljerna om butikens tjänster, öppettider och andra erbjudanden är det bäst att besöka deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Kunderna är överlag nöjda med lunchbuffén i Umeå som anses erbjuda den bästa maten i staden med tanke på smak och pris, och många föredrar den framför andra restauranger. Butiken uppskattas för sitt läge, särskilt om man bor i närheten och behöver handla kompletterande varor. Personalen beskrivs som trevlig och hjälpsam, även om det finns klagomål på att frukt och grönt ofta är gammalt och ofräscht. Det kan vara svårt att hitta i butiken efter en omorganisation, men den färdiglagade maten, särskilt kålpuddingen, får höga betyg. Värmlänningar uttrycker särskilt tacksamhet för den goda maten och den trevliga personalen. En kund har ändrat sin tidigare negativa uppfattning om Coop och berömmer nu den hjälpsamma personalen och det spännande utbudet.

Coop

Omdömen: 4 (371 omdömen)

Adress: Tegsplan 3A, 904 20 Umeå, Sverige

Telefon: 090-71 18 60

Hemsida: https://www.coop.se/236018

Coop är en förkortning för kooperativ och refererar ofta till olika typer av kooperativa företag runt om i världen. I Sverige är Coop en välkänd dagligvarukedja som ägs av medlemmar genom konsumentkooperativ. Coop i Sverige är en del av Kooperativa Förbundet (KF), en centralorganisation för de svenska konsumentkooperativen.

Historien om Coop i Sverige sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet när de första konsumentkooperativen bildades. Dessa kooperativ var inspirerade av Rochdale-pionjärerna i England, som grundade en av de första framgångsrika kooperativa affärsmodellerna.

Coop Sverige driver flera olika butikskedjor, inklusive:

– Coop Nära: små butiker som är belägna nära där kunderna bor.
– Coop Konsum: en större version av Coop Nära, som oftast finns i stadsdelar och mindre orter.
– Coop Extra: mellanstora butiker som erbjuder ett bredare sortiment och bättre priser.
– Stora Coop (tidigare Coop Forum): stora stormarknader som erbjuder ett fullsortiment inklusive livsmedel och ofta även non-food-produkter.

Förutom dessa fysiska butiker erbjuder Coop även e-handel där kunder kan beställa varor online för hemleverans eller upphämtning i butik.

Som ett kooperativ skiljer sig Coop från andra dagligvarukedjor genom att det är medlemsägt. Det innebär att kunderna kan bli medlemmar i det lokala konsumentkooperativet och därigenom få möjlighet att påverka verksamheten. Medlemmar får ofta ta del av förmåner såsom rabatter, bonus på inköp och andra erbjudanden.

Coop har också en stark tradition av att arbeta med hållbarhetsfrågor. De har varit pionjärer inom ekologiska och rättvisemärkta produkter i Sverige och har som mål att främja en mer hållbar konsumtion och produktion av livsmedel.

Coop Sverige har genom åren genomgått olika organisatoriska förändringar och har anpassat sig till den konkurrensutsatta dagligvarumarknaden genom att bland annat förbättra sina butikskoncept och sin logistik. Coop är en viktig aktör på den svenska dagligvarumarknaden och fortsätter att vara en central del av den kooperativa rörelsen i landet.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Kunderna uppskattar butiken för dess generösa öppettider till 22, centrala läge i Umeå, och gratis parkering. Butiken beskrivs som trygg, ren och välorganiserad med ett brett utbud av produkter, inklusive fräscha frukter, grönsaker och en egen charkdisk. Personalen nämns som mycket trevlig. Dock påpekas det att veganutbudet kan vara begränsat och att priserna kan vara något högre än genomsnittet. Kundrecensionerna är överlag positiva, men det rekommenderas att dubbelkolla färskvarorna, speciellt frukt och grönt. En kund noterar även närheten till Systembolaget som en fördel. Sammanfattningsvis anses butiken vara väl värd ett besök.

Coop

Omdömen: 4 (347 omdömen)

Adress: Ekonomstråket 7, 907 30 Umeå, Sverige

Telefon: 090-70 42 40

Hemsida: https://www.coop.se/235390

Coop är en förkortning av kooperativ och refererar ofta till olika typer av kooperativa återförsäljare eller konsumentkooperativ runt om i världen. I Sverige är Coop en välkänd kedja av livsmedelsbutiker som ägs av medlemmarna genom konsumentföreningar. Coop Sverige är en del av den större kooperativa rörelsen och är ansluten till Kooperativa Förbundet (KF).

Historien om Coop i Sverige går tillbaka till slutet av 1800-talet när de första kooperativa butikerna började bildas. Dessa butiker var baserade på principen om att konsumenterna skulle äga och kontrollera verksamheten, vilket skulle ge dem möjlighet att påverka sortimentet, priserna och kvaliteten på de varor de köpte.

Coop i Sverige är känt för att fokusera på hållbarhet och miljövänliga produkter. De har ofta ett brett sortiment av ekologiska och rättvisemärkta varor. Kedjan driver flera olika typer av butiker, från små närbutiker till stora stormarknader. Några av de olika butikskoncepten under Coop inkluderar:

1. Coop Nära – mindre butiker som är inriktade på att betjäna lokala kvarter.
2. Coop Konsum – en traditionell supermarket som erbjuder ett brett utbud av livsmedel och hushållsprodukter.
3. Coop Extra – en större variant av Coop Konsum med fokus på låga priser och ett stort utbud.
4. Coop Forum – de största butikerna i Coop-kedjan, ofta belägna utanför stadskärnorna, med ett mycket brett sortiment av varor.

Förutom att driva butiker erbjuder Coop även andra tjänster såsom banktjänster genom Coop Bank och försäkringar genom Folksam där Coop-medlemmar kan få speciella erbjudanden.

Som ett kooperativ är Coop unikt i det att det drivs med medlemmarnas intressen i åtanke. Medlemmarna i de lokala konsumentföreningarna har möjlighet att påverka genom att delta i demokratiska processer, exempelvis genom att rösta vid årsmöten eller engagera sig i föreningens styrelsearbete.

Coop-medlemmar får också återbäring baserad på hur mycket de handlar för i Coop-butikerna. Denna återbäring är en del av vinsten som återförs till medlemmarna, vilket är en av de grundläggande principerna för kooperativa verksamheter.

Coop har genomgått flera förändringar och utvecklingar genom åren och fortsätter att vara en viktig aktör på den svenska dagligvarumarknaden, med ett starkt fokus på hållbarhet och medlemsnytta.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Kunderna upplever överlag att personalen på Coop är vänlig och hjälpsam, och många uppskattar den lugna och tysta atmosfären i butiken, vilket gör den till en trevlig plats att handla på jämfört med grannbutiken ICA. Butiken har en storlek som gör det bekvämt att handla, och trots att priserna kan vara lite höga finns det ofta bra erbjudanden. En kund tyckte dock att en anställd gjorde ett misstag vid kassan och var inte nöjd med hur det hanterades. Umeås Coop får beröm för sin städade och snygga butik med en fräsch frukt- och grönsaksavdelning. Butikens standard är hög, och utbudet av veganska, vegetariska och halalkött är bra. En nackdel som nämns är att lunchbuffén har tagits bort. Även om personalen ibland kan verka lite ”off”, tycks det inte störa kunderna nämnvärt.

Coop Mariehem

Omdömen: 3.9 (302 omdömen)

Adress: Mariehemsvägen 7C, 906 54 Umeå, Sverige

Telefon: 090-13 89 09

Hemsida:
https://www.coop.se/236019

Coop Mariehem är en livsmedelsbutik som är en del av den svenska konsumentkooperativa organisationen Coop. Coop-kedjan består av många butiker runt om i Sverige, och de är kända för att erbjuda ett brett sortiment av varor, inklusive ekologiska och hållbart producerade livsmedel.

Mariehem är ett bostadsområde i Umeå, en stad i norra Sverige, och Coop Mariehem skulle då vara den lokala Coop-butiken som betjänar invånarna i detta område. Butiken skulle typiskt vara en plats där lokalbefolkningen kan handla sina dagliga varor som färsk frukt och grönsaker, mejeriprodukter, kött, fisk, torrvaror och andra hushållsartiklar.

Coop i Sverige är känt för att vara engagerat i hållbarhetsfrågor. De fokuserar ofta på miljövänliga initiativ, rättvis handel och erbjuder ett urval av produkter som är KRAV-märkta eller har andra miljöcertifieringar. Coop-medlemmar får också förmåner som rabatter och bonus på köp.

För mer specifik information om Coop Mariehem, som öppettider, exakta adresser, aktuella erbjudanden och tjänster, skulle det vara bäst att besöka Coops officiella webbplats eller kontakta butiken direkt. Eftersom informationen kan förändras över tid är det alltid en god idé att få den senaste informationen direkt från källan.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Kunderna upplever butiken som trång med lite utrymme mellan hyllor och vid kassorna. Butiken beskrivs som liten och något trist, men personalen får höga betyg för sitt trevliga bemötande. Jämförelser har gjorts med Coop Mariehem och ICA Nära Banér, som också anses trånga, och med Lidl, som dock anses vara billigare. Det finns en viss oro för att bästföre-datum på varor inte är tillräckligt uppmärksammade på grund av det begränsade utrymmet. Trots detta nämns en familjär atmosfär och ett bra utbud i butiken.

Coop Grisbacka

Omdömen: 3.9 (338 omdömen)

Adress: Tallparksvägen 2A, 903 54 Umeå, Sverige

Telefon: 090-17 12 70

Hemsida: https://www.coop.se/236023

Coop Grisbacka kan referera till en butik som ingår i den svenska konsumentkooperativa organisationen Coop, vilken är en av Sveriges största dagligvarukedjor. Coop drivs av KF (Kooperativa Förbundet) tillsammans med ett antal regionala kooperativa föreningar. Butiksnamnet ”Grisbacka” tyder på att det är en Coop-butik som ligger i ett område som heter Grisbacka, vilket kan vara en del av en stad eller en ort i Sverige.

Coop-butiker finns i många olika format, från små närlivsbutiker till stora stormarknader. De erbjuder ett brett sortiment av livsmedel och ofta även andra produkter som hushållsartiklar, skönhetsprodukter och ibland även kläder eller elektronik.

Coop är känt för sitt fokus på hållbarhet och ekologiska produkter. De erbjuder ofta varor som är KRAV-märkta eller har andra miljömärkningar. Som en del av den kooperativa rörelsen, är Coop ägt av sina medlemmar och vinsterna återinvesteras i verksamheten eller delas ut till medlemmarna i form av återbäring baserat på hur mycket de handlar för.

För att få mer specifik information om Coop Grisbacka, som öppettider, exakta adresser, aktuella erbjudanden och tjänster, skulle det vara bäst att söka direkt via Coops officiella webbplats eller genom att använda lokala resurser och karttjänster. Notera att information kan förändras över tid, så det är alltid en god idé att kontrollera den senaste informationen.

Omdömen baserade på Google-recensioner

Butiken uppskattas för sina bra öppettider och reavaror, samt att den har ett tillräckligt sortiment för en mindre butik. Den är bra för kompletteringshandling och mindre inköp, men det finns klagomål på att kassan är seg och att det ibland säljs utgångna varor. Färskt bröd saknas ofta i utbudet. Personalen beskrivs som unika och hjälpsamma, särskilt när det kommer till vegetariska alternativ och kryddor. Atmosfären i butiken är långsam och ostressig, men det finns en negativ notering om närvaron av tiggare utanför butiken.

FAQ om Coop i Umeå

Vilka Coop-butiker finns i Umeå?

I Umeå finns flera Coop-butiker, inklusive Coop Forum, Coop Östra Ersboda samt mindre Coop Nära-butiker. För en uppdaterad lista och exakta adresser, besök Coops officiella webbplats eller sök via deras butikslokalisator.

Vilka öppettider har Coop-butikerna i Umeå?

Öppettiderna kan variera mellan olika Coop-butiker. Generellt har större butiker som Coop Forum längre öppettider, medan Coop Nära-butiker kan ha kortare öppettider. För aktuella öppettider, kontrollera via Coops hemsida eller direkt hos den specifika butiken.

Kan man handla online från Coop i Umeå?

Ja, Coop erbjuder onlinehandel med möjlighet till hemleverans eller hämtning i butik. Besök Coops webbplats för att se om tjänsten är tillgänglig för din adress i Umeå.

Erbjuder Coop i Umeå något medlemsprogram?

Ja, Coop har ett medlemsprogram där medlemmar kan få bonus på sina inköp, personliga erbjudanden och rabatter. Du kan bli medlem genom att registrera dig på Coops webbplats eller i någon av deras butiker.

Finns det några lediga jobb på Coop i Umeå?

Lediga tjänster hos Coop annonseras ut på deras karriärsida. Besök Coops webbplats och navigera till ’Jobba hos oss’ för att hitta information om aktuella jobberbjudanden i Umeå.

Har Coop i Umeå något sortiment av lokala produkter?

Ja, Coop strävar efter att erbjuda ett urval av lokala produkter från producenter i närregionen. Sortimentet kan variera beroende på säsong och tillgänglighet.

Vilka hållbarhetsinitiativ har Coop i Umeå?

Coop arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och kan ha specifika initiativ i Umeå som inkluderar energieffektivisering, minskat matsvinn och försäljning av ekologiska samt KRAV-märkta produkter. För mer detaljerad information, besök Coops hemsida eller kontakta en lokal butik.

Hur kan jag kontakta Coop i Umeå?

För att kontakta en specifik Coop-butik i Umeå, hitta kontaktuppgifter på Coops hemsida eller ring kundservice. Om du behöver generell hjälp kan du kontakta Coops kundservice via telefon eller e-post som anges på deras webbplats.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Coop-butikerna i Umeå?

De flesta större Coop-butiker i Umeå erbjuder gratis parkering för sina kunder. För information om specifika parkeringsförhållanden, kontrollera med den butik du planerar att besöka.

Kan jag returnera en vara till vilken Coop-butik som helst i Umeå?

Generellt kan du returnera en vara till vilken Coop-butik som helst, så länge du har kvittot och varan är i obruten förpackning. Det är dock bäst att kontrollera returpolicyn för den specifika varan med butiken där du gjorde ditt köp.