IT-support för privatpersoner

IT-support för privatpersoner

Behöver du professionell IT-support? Då finns det många du kan vända dig till. Här berättar vi mer om vad vem du kan vända dig till och vad du kan få hjälp med.

IT-supporten tar sig till dig

Vi är många som inte är särskilt intresserade av IT. Det är jobbigt när datorn eller andra apparater börjar krångla. Vissa saker går helt enkelt inte att lösa själv, och även om andra saker går att lösa kan det ta onödigt mycket tid i anspråk, skapa irritation och kanske inte bli som man tänkt i slutändan. Då är det bättre att kontakta en firma som jobbar med IT-support för privatpersoner.

När du kontaktar någon för IT-support tar de sig självklart hem till dig för att hjälpa till. Du behöver alltså inte transportera din dator eller det du behöver hjälp att fixa. Eftersom detta är en tjänst som utförs i hemmet är sedan 2016 RUT-avdraget tillämpligt. På så vis blir IT-supporten ännu billigare. Och du kan låta IT-supportföretaget hjälpa dig med RUT-avdraget, så slipper du allt krångel.

Låt studenter hjälpa dig med IT

På många företag för IT-support arbetar studenter från Sveriges främsta tekniska högskolor. Studenterna får praktisk träning redan under sin studietid, och du får hjälp av engagerade och entusiastiska medarbetare som är uppdaterade på det absolut senaste inom IT. Istället för att krångla och försöka lösa IT-problem själv kan du få hjälp av en professionell person, och det utan att det blir för dyrt.

Detta kan du få hjälp med

De flesta av oss tänker först och främst på datorn när vi hör ordet IT-support. Men det är inte bara datorn som kan krångla. Av en firma som sysslar med IT-support för privatpersoner kan du få hjälp med alla IT-relaterade frågor. Det kan röra sig om digitalboxen du har till din TV eller din scanner.

Mer konkret kan du få hjälp med installering av olika program och regelbunden backup av dessa. Du kan få hjälp att felsöka och lösa problemet, eller med att ställa in kanalerna på TVn. Kanske behöver du ett antivirusprogram, men vet inte vilket som bäst passar din dator och dina önskemål. Då är det läge att kontakta någon som sysslar med IT-support för privatpersoner!

Så nästa gång du behöver hjälp med IT hemma, tveka inte att höra av dig till någon av de som jobbar professionellt med IT-support för privatpersoner.